Programma

Vrijdag

- Doors open 12u00

- Start 13u00

- Einde 20u00

 

 

Categorieën

- U12 jeugd

- U16 jeugd

- U19 jeugd

- Studenten koppel

 

Zaterdag

- Doors open 9u00

- Start koppels 10u00

- Start singles 14u00

- Finales voorzien rond 18u00

    - Workshops Erik Clarys

          -20u00 Live Band 

 

Categorieën

- Singles amateurs

- Koppel amateurs

Zondag

- Doors open 9u00

- Start single heren & dames 10u00

- Start jeugd en G-darts 12u00

- Finales voorzien rond 18u00

- Einde 20u00

 

Categorieën

- Single heren

- Single dames

- Single jeugd

- G-darts


Vergeet vooral niet jouw vrienden, familie en supporters mee te brengen (inkom en parking gratis) want het wordt een echte beleving.

 

 

Unieke samenwerking

Wij maken deel uit van de Lowlands Darts Tour. 

De Lowland Dartstour is een samenwerking tussen verschillende dartstornooien in Nederland en België. Vanuit deze samenwerking wordt er een eigen ranking bijgehouden met op het einde een heus eindtoernooi en opnieuw een prijzenpot van maar liefst € 5000,– Op ieder toernooi wordt naargelang het aantal deelnemers, ranking punten verdiend die meetellen voor het eindtoernooi. Ook zullen er op elk toernooi aanwezigheidspunten te verdienen zijn. Op het eindtoernooi zullen de eerste 64 strijden om de titel. Elk toernooi heeft dezelfde dartbanen en dezelfde wedstrijdleiding zodat kwaliteit gegarandeerd blijft. Deelnemende toernooien: Uit Nederland: Kentering Open, Hemeco Open, D’N Beer Open, Dartsfestival Sevenum, Texel Darts Trophy, Uit België: Caruur Ghent Open Darts en een nog nader aan te kondigen tornooi.


Corona

Met de kennis van nu ziet het er naar uit dat we de Caruur Ghent Open Darts 2022 op een ‘normale’ manier kunnen organiseren.

Echter kan niemand in de toekomst kijken en daarom behoudt de organisatie het recht om te allen tijde Caruur Ghent Open Darts 2022 af te gelasten wanneer door coronamaatregelen de organisatie niet op een normale of passende manier door kan gaan.

Als Caruur Ghent Open Darts 2022 vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt het volledige inschrijfgeld teruggestort naar diegene die geboekt heeft, vermindert met 0,65 € administratiekosten die wijzelf reeds hebben betaald voor de gemaakte transacties.

Op dit moment gaan wij er vanuit dat we jullie allemaal weer kunnen begroeten op 11, 12 en 13 november 2022 in de sporthal van HOGENT.

Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook!